Wie

MIER is een netwerk van vzw’s en zelfstandigen met een unieke werking.

De Regionale werking

Uw vraag komt terecht bij het Mier-gezicht uit jouw regio.

De Mier-gezichten

Laurence
Laurence is het gezicht van Wilde Akelei. Met passie en creativiteit ontwerpt en verwezenlijkt ze jouw ecologische en biodiverse droomprojecten.
Danny
Bouwmier van dienst.
Jochem
Jochem is een ecologische clown, organische muzikant, biologisch composteerbare kok, groen gefermenteerd hart-mens, permaculturist en mede-oprichter van vzw Lammas!
Jason
Grote, sterke beer met een missie. Brenger van schoonheid, leven en overvloed. Een gedroomde gezel voor al je tuinavonturen.
natuurlijke tuinen

Lars
Lars Groen Van Doen gaat voor vergroening van stedelijk gebied. Specialisaties: Ecologisch kippen houden, de eetbare stadstuin, klimplantconstructie’s en compostbeheer.
Aline
Aline is als oprichter van Marjolein vzw gedreven door eco-enthousiasme, met passie voor pluktuinen in alle vormen en omstandigheden. Iedereen zal kunnen genieten van een biodiverse, mooie en bovendien gezonde omgeving en voeding.
Björn
Björn is Grafisch, fietsende & muzikale boomverzorger.

Oprichter van Gemout vzw, een sociaal, cultureel en ecologisch (gemeente)huis te Outgaarden.

Kristien
Kristien is oprichter van Loof vzw. Kristien zoekt naar goeie manieren, die de natuur eer aan doen. Vanuit een grote goesting naar goed eten, een mooie en aangename woonomgeving en naar verhalen om ook onze nieuwsgierige, romantische ziel te voeden.

Marc
Marc is oprichter van Villa Vanzelf.
Josse
Josse van Eetbaar Landschap stort zich graag in het creatieve proces van ontwerpen en wroet met liefde in de aarde en in het gemeenschaps-voedselbos waarin hij woont. Vanuit dit eetbare bos deelt hij graag al zijn kennis en kunde met jou, om samen een overvloedig groene én smakelijke plek te creëren.
Jeroen
Jeroen is geïnteresseerd in groepsprojecten en groepsdynamieken, het herdefiniëren van openbare plaatsen, sociocratische beslissingsstructuren en alternatieve munten. Wil zich wijden aan het creëren van publieke eetbare voedselparken en -bossen en het ontwikkelen van vrijhavens, als plaatsen waar mensen kunnen landen. Geeft stages permacultuur en organic organising.