Wie

MIER is een netwerk van vzw’s en zelfstandigen met een unieke werking.

De Regionale werking

Uw vraag komt terecht bij het Mier-gezicht uit jouw regio.

De Mier-gezichten

Laurence
Laurence is het gezicht achter De Wilde Akelei.
Michiel
Michiel is oprichter van De verwildering vzw en staat voor een positief alternatief in je tuin, waar de sleutel ligt in het eetbare, in het samen vorm geven van jouw leefomgeving, in het inspireren en realiseren van je dromen. We vormen je tuin om tot eetbaar paradijs, je dak tot wilde jungle, je bouwplannen tot creatieve-low-impact realisatie.
Danny
Bouwmier van dienst.

Jochem
Jochem is een ecologische clown, organische muzikant, biologisch composteerbare kok, groen gefermenteerd hart-mens, permaculturist en mede-oprichter van vzw Lammas!
Jason
Grote, sterke beer met een missie. Brenger van schoonheid, leven en overvloed. Een gedroomde gezel voor al je tuinavonturen.
natuurlijke tuinen

Lars
Lars De Groene Fietser gaat voor vergroening van stedelijk gebied. Specialisaties: Ecologisch kippen houden, de eetbare stadstuin, klimplantconstructie’s en compostbeheer.
Aline
Aline is als oprichter van Marjolein vzw gedreven door eco-enthousiasme, met passie voor pluktuinen in alle vormen en omstandigheden. Iedereen zal kunnen genieten van een biodiverse, mooie en bovendien gezonde omgeving en voeding.
Björn
Björn is Grafisch, fietsende & muzikale boomverzorger.

Oprichter van Gemout vzw, een sociaal, cultureel en ecologisch (gemeente)huis te Outgaarden.

Kristien
Kristien is oprichter van Loof vzw. Kristien zoekt naar goeie manieren, die de natuur eer aan doen. Vanuit een grote goesting naar goed eten, een mooie en aangename woonomgeving en naar verhalen om ook onze nieuwsgierige, romantische ziel te voeden.

Marc
Marc is oprichter van Villa Vanzelf.
Josse
Josse stort zich graag in het creatieve proces van ontwerpen en wroet met liefde in de aarde. Een zaadvaste ras-generalist, in vele perken en voedsel-tuinen thuis. Geschoold in biolandbouw, permacultuur, voltijds levend in een permacultuuroase met voedselbos. Van hieruit deelt hij graag al zijn kennis en kunde met jou om samen een overvloedig groen plek te creëren.
Jeroen
Jeroen is geïnteresseerd in groepsprojecten en groepsdynamieken, het herdefiniëren van openbare plaatsen, sociocratische beslissingsstructuren en alternatieve munten. Wil zich wijden aan het creëren van publieke eetbare voedselparken en -bossen en het ontwikkelen van vrijhavens, als plaatsen waar mensen kunnen landen. Geeft stages permacultuur en organic organising.