Werking

Je bent de trotse eigenaar van een lapje grond of je hebt je eigen stulpje verworven. Je wil, zoals elke Belg, je plek wat naar je hand zetten. Misschien borrelen de zotste ideeën spontaan in jou op en krijg je die toestroom niet in een coherente vorm gegoten. Ofwel zit je radeloos naar een blanco blad te staren, maar toch, voel je dat er iets moet gebeuren. Ben je niet de handigste Harry die er rond loopt of voel je je fysiek niet capabel om de tuinklus te klaren? In elk van deze situaties kan je de Mieren inschakelen.

Wie met de Mieren in zee gaat, beleeft gegarandeerd een unieke ervaring. Sommigen beweren zelfs dat het je leven verandert!

Verwacht bij een eerste bezoek geen gladjanus aan je deur die je ‘willens nillens’ iets probeert te verkopen. We behandelen je als een mens, niet als een sprekende portemonnee. Samenwerken en verbinding staan voor ons centraal, zowel bij het ontwerpproces als tijdens een permablitz. We steken de koppen samen en slaan de handen in elkaar. Het gaat immers om JOUW tuin. Deze manier van ontwerpen en uitvoeren is uniek.

Geen enkele tuin is dezelfde. Er worden geen standaard pakketjes afgeleverd. Het eindresultaat wordt beïnvloed door de omgeving, Moeder natuur, de samenstelling van de groep, de kok(in) en het eten, de creativiteit van elke Mier die meewerkt, jou… Hoe je tuin er uiteindelijk zal uitzien, valt nooit helemaal te voorspellen. Spannend, hé!

Voel je je aangesproken? Neem contact met ons op. Je krijgt binnenkort een Mier over de vloer. Een Mier die bij jou in de buurt woont. We zitten immers verspreid over België.